2013. február 21., csütörtök

Tiniruha, sapka, lábszármelegítő kiegészítőkkel.


Tiniruha, sapka, lábszárvédő kiegészítőkkel.



A ruha a képen látható kislánynak készült rendelésre az alábbi méretben és anyagból.



Mérete:152 cm magas kislányra

Hozzávalók: 

400 g Bravo Rainbow Color fonal, 
3,5-ös körkötőtű, lehetőleg rövid és hosszú a könnyebb kötés érdekében, és az egyes elemek szétválasztásánál is hasznos, ha két tűnk van.

Alapminta: patentkötés két sima két fordított. Rendkívül rugalmas, a ruha követi a test vonalát.


A ruha és a kiegészítők elkészítésének módja, részletes leírásban kiegészítő fázisfotókkal a Kreatív kézimunka online magazinban megtalálható az új kötött modelleknél a hozzá szükséges  Bravo Rainbow Color fonal is megvásárolható a webshopban.


A linket a Kreatív kézimunka weboldalához a kedvenc linkjeimnél az oldalsávban megtalálod.


A ruha elkészítése rutinos kötőknek egyáltalán nem nehéz, a kezdőknek kezdetnek inkább a lábszárvédő megkötését ajánlanám, azt követően a sapka elkészítése már ízelítőt ad a ruha mintájából kialakításának módjából, végül a bátrabbak a ruhának is nekifoghatnak. A részletes leíráson túl a munka menetét fázisfotók is segítik.

Méretét tekintve könnyedén megköthető nagyobb akár felnőtt méretben is, hiszen fentről készült a ruha  hossza és az újak hossza tetszőleges hosszúságig köthető. A patentmintának köszönhetően rendkívül rugalmas, követi a test vonalát. A szemleosztás és a hónalj kialakításának módja lehetővé teszi, hogy néhány plusz szem beszúrásával a ruha eleje és hátoldalába követve a ruha leírását minden más módosítás nélkül nagyobb (szélesebb) méretet kapjunk. 

A ruha a felhasznált anyagnak köszönhetően  kellemes tapintású és meleg, kellemes viselet kora tavaszra, hisz még a nap melegére még várnunk kell.

A kutyus nem tartozik a kiegészítőkhöz! Amennyiben ottléte megtévesztette Önt szíves elnézését kérem!

Gyöngyvér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése