2013. március 22., péntek

Kié a legjobb sapka!
A sapka nap sikerén felbuzdulva   versenyt hirdettem ki a Kössünk lányok közösségi oldalon, mára már a győztes is megvan!


Íme a győztes versenyzőnk

     Gécziné Lénárt Éva
 "fehér csodák" 

néven elhíresült győztes alkotásai! :)
A nyereménye egy csomag (8 gombolyagnyi) ICE YARNS  Fjord Wool 100% gyapjú. fonal.Ezúton is gratulálok Évának a győzelemhez és a nyereményhez! Remélem megosztja majd velünk mi szépet köt a nyeremény fonalból! :) 
Jövő héten, babaholmikban utazunk! Babafonal lesz a nyeremény! 

A nyeremény a Fonalparadicsom 180 babafonala egyikéből kerül kiválasztásra! Egyelőre még meglepetés! :)

A játékban résztvevő alkotások a Kössünk lányok klub (zárt csoport) tagjainak munkáiból kerül kiválasztásra, bemutatásra a Kössünk lányok közösségi oldalon, majd ezekből lehet szavazásra ajánlani a munkákat, a látogatok szavazása dönti el kinek az alkotása és melyik alkotás legyen a győztes!


Szeretném megmutatni a többi a játékban résztvevő alkotást is! Minden sapka alkotójának gratulálok a szép munkájához! :)

Mici Korcz  Vagány csíkos horgolt kalapja.

Gécziné Komoly fiú sapkája.
Zádor Ágnes Maci sapija.
Zádor Ágnes  Bob a spongya sapkája.
Gécziné Bagoly sapkái.
Ságiné horgolt kalapjai.2 megjegyzés:

 1. sziastok lányok!
  hauszgénuszné kristó krisztina vagyok egy 3 gyerekes anyuka,két iker kislány és egy kis lurkó büszke anyukája.
  óriási szívességet szeretnék kérni tőletek:
  ha valaki elküldené nekem ennek a cuki fehér sapinak a kötés mintáját vagy akinek van baglyos horgolási mintája ,annak nagyon hálás lennék:)
  sajnos én nem kötök ,sem horgolok ,de anyósom igen.eddig is ő csinálta a csajok sapijait ,de most meguntam a mintát és szeretnénk újítani ,illetve a kisfiamnak is szeretnénk valami egyedit,egyszóval ha valaki tud ebben segíteni annak nagyo hálás lennék. előre is köszönöm.kriszti

  VálaszTörlés
 2. Kedves Kriszti, a blogbejegyzések között megtalálod a csavartmintás sapka és sál leírását, további mintákat is találsz a kössünk lányok zárt csoportjában a lányok munkáiból, csatlakozz te is.

  https://www.facebook.com/groups/281258342007259/

  Üdvözlettel:

  Erdei Gyöngyvér

  VálaszTörlés